torstai 8. lokakuuta 2015

MUISTIO ti 29.9.2015 klo 15.-16.30

Seinäjoen kaupunki / Kuntakokeilu AVANTI VOIMAVIRTA 45 / 2015
Osallistujia 2 henkilöä.


1.
Kokoukseen ehti osallistua vain kaksi henkilöä. Käytiin läpi Avanti-hankkeen päätösseminaariin liittyvää Voimavirran esittelyä, videoprojektia ja sitä mitä aiemmin ideoitiin. Kuitenkin tuumattiin, että näin vähäisellä osallistujamäärällä ei ehkä ole järkevää suunnitella paljon eteenpäin. Päätettiin, että pidetään ylimääräinen Voimavirran kokoontuminen viikon päästä ja laitetaan jäsenille viestiä asiasta ja pyydetään ainakin alustavasti ilmoittamaan pääsisikö mukaan.

2.
Jaakko Avantista esitteli Osuuskuntavalmennuksen infotilaisuutta, joka on Apila-kirjaston Jaaksi-salissa 15.10.2015 klo 10.00-15.30. Lisätietoa löytyy täältä.

3.
Pirita Avantista esitteli asiakkaille suunnattua käsikirjaa, johon on tällä hetkellä koottu lyhykäisesti tietoa eri työllistymisen muodoista: kuntouttava työtoiminta, työkokeilu ja palkkatuki. Kirjassa on myös osiot työhön perehdyttämisestä ja siitä, että työllistymisjaksoilta myös saa palautetta, joka on tärkeää jatkoa ajatellen. Käsikirjassa on myös osio työssäoloehdon täyttymisestä ja ansiopäivärahasta sekä niiden merkityksestä. Vinkkinä Voimavirta sanoi, että tekstin on hyvä olla selkokielistä. Uutena lisäyksenä käsikirjaan olisi Voimavirran mielestä hyvä saada yksi sivu yleisistä tuista mitä työtön voi saada: asumistuki, sosiaalitoimiston tuet, ruoka-apu jne. Palaute oli tärkeä ja tuo osio kootaan ja lisätään kirjaan mukaan. Käsikirja on Voimavirran jäsenten mukaan hyvä julkaista netissä, josta se löytyy helposti.

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti